[Päättynyt] Rekry: Markkinoinnin suunnittelija Jyväskylään

Markkinointi­blogi

SINÄ markkinointiosaaja,

Haluatko haasteita kasvavassa toimistossa ja urallasi eteenpäin? Meillä on sinulle urapolku, jossa tavoiteorientoituneen työn vastapainoksi saat mahdollisuuden tehdä töitä mielenkiintoisten asiakkuuksiemme parissa, kehittää osaamistasi ja itseäsi rennossa työyhteisössä, tehdä työtäsi vapaasti ja rakentaa itsellesi parasta työpaikkaa, yhdessä kanssamme.

Jos kiinnostuit, lue seuraava ajatuksella:

Fulmore Oy on markkinointiviestinnän ja liiketoiminnan kehittäjäyhtiö. Olemme erikoistuneet vahvistamaan asiakkaidemme markkina-asemaa nykyaikaisen markkinoinnin ja myynnin työkaluilla sekä avainhenkilöitä valmentamalla. Tällä hetkellä meitä fulmorelaisia on 25 ja lisää tulee.

Etsimme markkinointiautomaation mahdollisuudet tuntevaa suunnittelijaa mukaan tiimiimme

Pääasiallinen tehtäväsi on suunnitella asiakkaidemme markkinointiviestintää osana TRBO- markkinoinnin automaatiopalvelumme käynnistysvaihetta. Teet työtä yhdessä asiakkaidemme sekä liiketoiminnan kehityspäälliköidemme kanssa. Lisäksi työhösi kuuluu asiakkaidemme avainhenkilöiden kouluttamista ja valmentamista. Pääset myös osin vastaamaan omasta asiakashankinnastasi, muiden ammattilaistemme tukemana.

Ymmärrät laaja-alaisesti liiketoimintaa, sen lukuja ja lainalaisuuksia. Työssäsi analysoit asiakkaan markkinoinnin lähtötilanteen ja rakennat selkeitä, perusteltuja ja mitattavia tuloksia tuottavia toimenpidesuunnitelmia. Osaat hyödyntää markkinointiautomaation mahdollisuuksia ja valita perustellusti parhaat työkalut ja seurantamenetelmät kuhunkin tilanteeseen.

Työssä menestymiseen tarvitset:

 • Liiketoimintaosaamista – tiedät, että substanssisi riittää yhteistyöhön aina yritysten johtoon asti
 • Laaja-alaista osaamista markkinoinnin työkaluista ja kanavista
 • Ymmärrystä markkinoinnin mittaamisesta ja kerätyn datan hyödyntämisestä kehitystyössä
 • Halua kehittää omaa osaamista jatkuvasti eteenpäin
 • Vähintään 2 vuoden työkokemusta markkinoinnin kehittämisen parissa
 • Erinomaisia vuorovaikutus ja projektinhallintataitoja
 • Vähintään alempaa korkeakoulututkintoa.

Seuraavista on hyötyä työssäsi:

 • Kokemus myynnin ja/tai markkinoinnin johtamisesta tai kehittämisestä
 • Näyttö menestyksellisestä koulutus- tai valmennustyöstä
 • Oma liiketoimintaosaaminen
 • Kommunikoit asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa tarvittaessa myös englanniksi.

Jos osaamisesi osuu kohdalleen, uskallan väittää, että olemme paras työnantaja sinulle.

Mitä Fulmore tarjoaa sinulle?

Tarjoamme ajastasi kilpailukykyisen korvauksen, johon voit myös itse vaikuttaa, tarvittavat työkalut, työyhteisön täyden tuen työllesi sekä todella kattavan työterveyshuollon – muiden etujen lisäksi. Me pidämme siis huolta omistamme. Kun perusasiat ovat kunnossa, voidaan puhua siitä, millä on oikeasti merkitystä:

Mitä haasteellinen työ, menestys ja tuloksellisuus sekä asiakkaidemme toistuva positiivinen palaute tekemisistämme merkitsevät sinulle?

Tule mukaan!

Lähetä vapaamuotoinen yhden sivun hakemus 21.4. mennessä [haku on päättynyt] osoitteella jussi.junikka@fulmore.fi otsikolla ”Hakemus: Markkinoinnin suunnittelija”. Liitä hakemuksen oheen CV:si.

Aloitamme haastattelut mahdollisimman pikaisesti ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kysymykset ja lisätiedot: Jussi Junikka, puh. 044 306 8358 tai sähköpostilla jussi.junikka@fulmore.fi.

Fulmore Oy on osa Hanki Development -konsernia. Hanki Development kehittää omistusyrityksiään pitkäjänteisesti, tarjoten samalla myös mahdollisuuksia monipuolisiin urapolkuihin omistamissaan yrityksissä.