[Päättynyt] Rekry: Etsimme liiketoimintavalmentajaa

Markkinointi­blogi

Etsimme osaavaa liiketoimintavalmentajaa rakentamaan kasvupolkuja asiakasyrityksillemme

Jos CV:si kertoo, että olet urallasi kasvattanut hieman muutakin kuin tukkaa, kannattaa lukea tarkemmin. Jos haluat viedä keräämääsi osaamista kasvuhakuisiin pk-yrityksiin, meillä on yhteinen tulevaisuus yritystoiminnan kehittämisen eturintamassa.

Fulmore Oy on markkinointiviestinnän ja liiketoiminnan kehittäjäyhtiö. Olemme erikoistuneet vahvistamaan asiakkaidemme markkina-asemaa nykyaikaisen markkinoinnin ja myynnin työkaluilla sekä avainhenkilöitä valmentamalla. Tällä hetkellä meitä fulmorelaisia on 25 ja lisää tulee.

Tehtäväsi on toimia kasvukonsulttina asiakasprojekteissamme. Ymmärrät liiketoimintaa sekä sen lukuja ja lainalaisuuksia. Osaat ottaa monenlaisia liiketoimintakokonaisuuksia haltuun, ja näet, mikä saa ne tikittämään. Ymmärrät erilaisia bisnesmalleja, tunnistat tarvittavat kehityskohteet ja rakennat yhdessä asiakkaidemme kanssa tuloksellisia toimenpidesuunnitelmia haasteiden ratkaisemiseen. Pääset myös osin vastaamaan omasta asiakashankinnastasi muiden ammattilaistemme tukemana.

Osaat lähestyä liiketoimintastrategiaa käytännönläheisestä, yrityksen lähtökohdat huomioivasta kulmasta ja viestit vaikeatajuisistakin asioista selkeästi vähintään suomeksi. Olet kehittäjäluonne, joka pystyy palvelemaan asiakasta hänen liiketoimintansa lähtökohdista käsin – osan kanssa teet vain suunnitelman, osaa valmennat pidemmän pätkän eteenpäin.

Asiakaspalveluhenkisyys ja myyntiosaaminen sekä kokemus liiketoiminnan kasvattamisesta Suomessa ja Suomen rajojen ulkopuolelle ovat ehdottomia valtteja.

Me odotamme sinulta:

  • Vankkaa liiketoimintaosaamista, jonka osaat johtaa konkreettisiksi tuloksiksi asiakkaillamme
  • Kokemusta liiketoiminnan – oman tai muiden – kasvattamisesta ja ennen kaikkea kykyä jalostaa sitä asiakkaidemme menestystekijöiksi
  • Kokemusta liiketoiminnan strategiatyön ja kasvun suunnitteluprosessien vetämisestä sekä kykyä viestiä ja valmentaa näitä asiakasyrityksissämme
  • Valmiutta matkatyöhön ja mahdollisuutta oman auton käyttöön
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • Vähintään alempaa korkeakoulututkintoa.

Seuraavista on hyötyä työssäsi:

  • Näyttö menestyksellisestä koulutus- tai valmennustyöstä
  • Kommunikoit asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa tarvittaessa myös englanniksi.

Jos osaamisesi osuu kohdalleen, uskallan väittää, että olemme paras työnantaja sinulle.

Tarjoamme ajastasi kilpailukykyisen korvauksen, johon voit myös itse vaikuttaa, tarvittavat työkalut, työyhteisön täyden tuen työllesi sekä todella kattavan työterveyshuollon – tietty muiden etujen lisäksi. Me pidämme siis huolta omistamme. Kun perusasiat ovat kunnossa, voidaan puhua siitä, millä on oikeasti merkitystä:

Mitä haasteellinen työ, menestys ja laadukas työelämä sekä asiakkaidemme toistuva positiivinen palaute tekemisistämme merkitsevät sinulle? Rakennetaan yhdessä kokonaisuus, johon voimme kaikki olla tyytyväisiä.

Tule mukaan!

Lähetä vapaamuotoinen yhden sivun hakemus 21.4. mennessä [haku on päättynyt] osoitteella jussi.junikka@fulmore.fi otsikolla ”Hakemus: Liiketoimintavalmentaja”. Liitä hakemuksen oheen CV:si.

Aloitamme haastattelut mahdollisimman pikaisesti ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kysymykset ja lisätiedot: Jussi Junikka, puh. 044 306 8358 tai sähköpostilla jussi.junikka@fulmore.fi.

Fulmore Oy on osa Hanki Development -konsernia. Hanki Development kehittää omistusyrityksiään pitkäjänteisesti, tarjoten samalla myös mahdollisuuksia monipuolisiin urapolkuihin omistamissaan yrityksissä.