[Päättynyt] Haemme visuaalisen viestinnän moniosaajaa

Markkinointi­blogi

Haluamme joukkoomme asiakaslähtöisen visuaalisen viestinnän moniosaajan, joka on sinut printin, digin ja UI:n kanssa. Meillä on osaamisellesi käyttöä rentojen ammattilaistemme joukossa. Lähtisitkö kanssamme?

Mistä tiedät olevasi se oikea?

Lue seuraava kuvaus huolellisesti. Jos tunnistat itsesi, tiedät kuuluvasi joukkoomme.

Työtehtäväsi graafisena suunnittelijana sijoittuu tuotantotiimiin, jossa on osaamista myös tekniikasta ja sisällöntuotannosta. Lisäksi tiimilläsi on tukenaan vahva liiketoiminta- ja markkinoinnin suunnitteluosaaminen. Tiimisi vastaa varsin itsenäisesti vastuullaan olevien asiakkuuksien asiakaslupausten lunastamisesta.

Sinun tehtävänäsi on toimia tiimisi graafisen suunnittelun erikoisosaajana. Perinteisestä graafikon roolista poiketen tehtäväkenttäsi on laajempi ja vastuullisempi. Tyypillisiä työtehtäviäsi ovat esimerkiksi

 • printtiin tai digitaaliseen muotoon tehtävät graafiset työt ml. taitto
 • visuaalisen viestinnän ja UI-näkökulman tuominen tiimisi työskentelyyn ja projekteihin
 • erilaiset digimainokset
 • kokonaisvaltainen www-sivujen visuaalisen ilmeen suunnittelu
 • yritysten visuaalisten ilmeiden suunnittelu.

Edellytämme sinulta useamman vuoden työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä markkinointi- / mainostoimiston ympäristössä. Sinulla täytyy olla ennestään riittävä osaaminen ainakin Photoshopin, Indesignin sekä Illustratorin tehokkaaseen käyttöön. Varsin laaja vastuualueesi edellyttää osaamista ja ennen kaikkea halua omaa tehtävänimikettäsi laajempaan näkökulmaan. Tässä korostuvat asiakasymmärrys, tulossidonnaisuus, UI-näkökulma ja kehityshakuisuus. Työssäsi menestyminen edellyttää myös vahvoja tiimipelaajan taitoja.

Arvostamme suuresti muiden osa-alueiden kuten esimerkiksi sisällöntuotannon osaamista ja kykyä yhdistää osaamisesi laadukkaassa lopputuotteessa. Tärkeintä on kuitenkin ydinosaamisesi ja kyky katsoa asioita asiakaslähtöisesti omaa ruutuasi laajemmin.

Edellä mainittua kattausta on tarjolla kahdeksan tuntia päivässä, viitenä päivänä viikossa.

Rahallisen korvauksen lisäksi tarjoamme 

 • tiimin tuen työsi onnistumiseen
 • mahdollisuuden kehittää itseäsi ja kasvattaa osaamistasi
 • hyvät edut rahapalkan lisäksi
 • ajanmukaiset työkalut
 • rennon työyhteisön, jossa tehdystä työstä palkitaan ja onnistumisia juhlitaan
 • kehittyvän toimiston, jossa asioista puhutaan suoraan ja avoimesti – ja jossa ihmisten mielipiteillä on vaikutusta
 • tekemätöntä työtä – jatkuvasti uusia, kiinnostavia projekteja.

Askelmerkit elämäsi parhaaseen ratkaisuun

Vastaa tähän työpaikkailmoitukseen visuaalisesti vakuuttavalla, lukijalähtöisellä ja eri päätelaitteilla avautuvalla hakemuksella. Liitä mukaan ansioluettelosi työnäytteillä ja palkkatoivomuksellasi höystettynä. Hakemus pitää lähettää osoitteeseen rekry@fulmore.fi viimeistään sunnuntain 3.3.2019 kuluessa. Huomioi kuitenkin, että nopeus kannattaa: aloitamme haastattelut välittömästi ensimmäisten hakemusten saavuttua.

Lisätietoja työpaikasta antaa Lauri Miettinen puhelimitse 050 411 9241 tai sähköpostilla osoitteessa lauri.miettinen@fulmore.fi. Lauri on tavoitettavissa asiaan liittyen arkisin klo 9-15.

Fulmore kasvaa ja luo kasvua

Fulmore on liiketoimintalähtöinen markkinointitoimisto. Teemme arjessamme markkinointiviestintää, joka tukee asiakkaidemme liiketoimintastrategian toteutumista. Liiketoimintalähtöinen toimintamallimme yhdistää toimenpiteiden suunnittelun, toteutuksen sekä seurannan, asiakkaan liiketoiminnan konsultoinnin sekä kokonaisuuden johtamisen kasvuun tähtääväksi paketiksi. Tuloksiamme tarkastelemme perinteisten markkinoinnin tehokkuuslukujen lisäksi asiakkaamme tuloslaskelman ja taseen kautta. Näin seuranta on selkeää ja läpinäkyvää – ja kun kasvu näkyy tuloksen ja taseen kautta, asiakkaan investointi meihin on helppo todeta tuottavaksi.

Myös oman liiketoimintamme kehittäminen ja markkina-asemamme vahvistaminen kuuluvat arkeemme. Yritys on ollut suunnitelmallisesti kasvu-uralla koko sen yli kymmenvuotisen historian ajan. Emme ole ajatelleet pysähtyä jatkossakaan. Tulevaisuuden näkymämme tarjoavat erittäin mielenkiintoisia kehittymis- ja uramahdollisuuksia työntekijöillemme.

Tervetuloa mukaan!