[Päättynyt] Haemme asiakashankinnan kärkiosaajaa

Markkinointi­blogi

Haluatko haastaa suomalaiset pk-yritykset harppaamaan edistyksellisen markkinoinnin eturintamaan? Tekeekö mielesi työskennellä osana litteää ja ketterää tiimiorganisaatiota? Uskotko, että osaamisesi ja asenteesi mahdollistavat ilosanomamme saattamisen kaikille tiedonjanoisille?

Jos, niin olet erittäin vahva kanditaatti olemaan Fulmoren uusasiakashankinnan avainpelaaja.

Tehtävämme on HANKKIA ja hoitaa asiakkaita

Kasvuun tähtäävän markkinoinnin palvelupalettimme on markkinoiden kärkeä ja asiakkaidemme palautteet toiminnastamme sekä aikaansaamistamme tuloksista erinomaisia. Siinä on se tie, jota on riemukasta kulkea jatkossakin.

Tämän viestin välittämiseksi suomalaisessa pk-yrityskentässä etsimme nyt myynnin tosiammattilaista, joka seuloo potentiaaliset asiakkaiksemme haluamamme yritykset, avaa niiden oven ja varmistaa polun kohti alkavaa pitkäkestoista yhteistyötä.

Asiakashankintaa tehdään hyödyntäen nykyaikaisen myyntityön tehokkaimpia metodeja, poimien parhaat käytänteet niin inbound-, kuin outbound-käsitteistä. Työssäsi keskityt aktiivisesti mieluummin harvalukuisempaan joukkoon laadukkaita asiakkaita, kuin ovelta ovelle luukuttamiseen.

Tämä tehtävä kulkee yrityksessämme uusia uria, joten sinulla on erinomainen mahdollisuus myös itse vaikuttaa menestyksekkään toimenkuvasi kehittämiseen. Toimit osana uusasiakastiimiä.

Sinulla on erinomaiset menestymisen edellytykset, kun:

 • Ymmärrät ja puhut liiketoimintaa, selkeällä suomen kielellä.
 • Olet mukavuusalueellasi, kun pääset kohtaamaan yritysten johtoa.
 • Tunnistat myyntimahdollisuudet ja hyödynnät ne onnistumisiksi.
 • Sinulla on erinomainen kyky johtaa itseäsi ja eläimellinen halu onnistua tehtävässäsi.
 • Toimit suunnitelmallisesti, tavoitteellisesti ja tuloksellisesti.
 • Sinulla on hyvä näkemys ja kokemus nykyaikaisen markkinoinnin merkityksestä ja mahdollisuuksista yritysten liiketoiminnan keskeisenä menestystekijänä.
 • Nautit työyhteisöstä, jossa roolisi on itsenäinen, muttei koskaan yksinäinen.

Mikä Sinua odottaa Fulmorella?

 • Työ, jolla oikeasti on merkitystä. Merkitystä sinulle itsellesi, työyhteisöllesi ja asiakkaillemme.
 • Runsaasti asiakaskohtaamisia ja paljon mahdollisuuksia onnistua.
 • Markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen tosiammattilaisten täyden tuen työllesi.
 • Ajanmukaiset työkalut ja muutoinkin asialliset puitteet.
 • Työpaikka jossa asioistapuhutaan avoimesti – ja jossa ihmisten mielipiteillä on vaikutusta.
 • Erittäin kattavat työterveyspalvelut.
 • Palkan, joka palkitsee onnistumisista erinomaisesti.
 • Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä: sinua riemumielin odottaa 23 erinomaisen mukavaa työkaveria!

Työpaikka sijaitsee Jyväskylässä. Jos olet muuttamassa muualta, autamme mielellämme asunnon etsimisessä ja uuden elämän perustamisessa Jyväskylään.

Ja nyt kun päästiin tänne asti, niin seuraavaksi toivon sinun kirjoittavan ja lähettävän minulle hakemuksesi ja ansioluettelosi, niin pääsemme kanssasi eteenpäin tässä asiassa.

Lähetä siis hakemuksesi palkkatoiveineen mieluiten pikapuoliin, mutta kuitenkin viimeistään 18.4.2018. mennessä osoitteella rekry@fulmore.fi, otsikkokenttä maininnalla ”Rekry”. Tarvittaessa lisätietoja antaa Aki Pohjola, p. 044 2822227.

Näkemyksiimme tiimityöstä ja ammattilaistemme kokemuksiin voit tutustua seuraavien linkkien takaa:

Fulmore vahvistaa asiakkaidensa markkina-asemaa

Fulmore on asiantuntijaorganisaatio, jossa olemme erikoistuneet asiakkaidemme markkina-aseman vahvistamiseen nykyaikaisen markkinoinnin, konsultoinnin ja julkisen tukirahoituksen keinoin.

Myös oman markkina-asemamme vahvistaminen on osa jokapäiväistä työtämme. Olemme kasvaneet yrityksen koko yhdeksänvuotisen historian ajan, ja koko ajan kannattavasti. Kasvu-uralle olemme piirtäneet myös tulevaisuutemme. Kasvumme tarjoaa erittäin mielenkiintoisia kehittymismahdollisuuksia ja uramahdollisuuksia työntekijöillemme.

Fulmore Oy on osa Hanki Development -konsernia. Hanki Development kehittää omistusyrityksiään pitkäjänteisesti, tarjoten samalla myös mahdollisuuksia monipuolisiin urapolkuihin omistamissaan yrityksissä.