[Päättynyt] Haussa graafisen suunnittelun ammattilainen

Markkinointi­blogi

Fulmore toimii kolmen osaamisalan keskipisteessä tehden kaivattua kapasiteettia kasvuun markkinoinnin kehittämisoperaatioiden, kasvukonsultoinnin ja kasvurahoituksen osa-alueilla. Olemme erikoistuneet asiakkaidemme markkina-aseman vahvistamiseen nykyaikaisen markkinointiviestinnän keinoin. Olemme vahvasti kasvun polulla. Tarjoilemme kasvua asiakkaillemme, kasvua ahmivat työntekijämme ja näin kasvu heijastuu yritykseemme. Innostuimme – innostutko sinä?

Tämä kaikki kasvu tarkoittaa sitä, että tarvitsemme lisää osaavia ammattilaisia taloon. Tällä kertaa se tarkoittaa graafista suunnittelijaa, jonka eritysosaamista ovat Photoshop, Indesign sekä Illustrator.

Sitten muutama asia sinusta:

Olet etsimämme henkilö, jos olet työskennellyt graafisen suunnittelun parissa muutenkin kuin koulussa. Ystäviäsi ovat Photoshop, Indesign sekä Illustrator. Sinulla erinomainen näkemys tehokkaasta graafisesta materiaalistosta sekä ymmärrys konversiokeskeisestä suunnittelusta.

Tuotantotiimimme sisältävät osaamista tekniikansisällöntuotannongraafisen suunnittelun ja markkinoinnin suunnittelun osa-alueilta. Sinun tehtäväsi on kantaa osuutesi graafisen suunnittelun erikoisosaajana ja tiimin asiakkuuksien visuaalisen ilmeen vartijana. Fulmoren graafisen suunnittelijan tehtäväkenttä on ehdottomasti laajempi ja vastuullisempi kuin perinteisen graafikon. Teet työtäsi jatkuvasti osana tiimiä, jonka sisällä vastuualueet sekoittuvat ja uusia asioita opitaan. Ensisijaisesti tiimi vastaa asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja kehityskaaresta, joten sinunkin tehtävänäsi on antaa kaikkesi yhteisen tavoitteen eteen.

Firman puolesta tulee reilu parikymmentä loistavaa markkinoinnin huippuosaajaa – ja lisää palkataan koko ajan. On myös tärkeä muistaa etsiä koko ajan uusia kavereita, eli toivomme sinunkin haluavan jatkuvasti kehittyä graafisen suunnittelun parissa.

Jos pakkaat jo laukkuasi, kerromme vielä, että me haluamme ostaa 8 tuntia aikaasi viitenä päivänä viikossa.

Rahallisen korvauksen lisäksi tarjoamme:

  • tiimin tuen työsi onnistumiseen
  • mahdollisuuden kehittää itseäsi ja kasvattaa osaamistasi
  • hyvät edut rahapalkan lisäksi
  • uusimmat mahdolliset kilkkeet
  • rennon työyhteisön, jossa tehdystä työstä palkitaan ja onnistumisia juhlitaan
  • kehittyvän toimiston, jossa asioista puhutaan suoraan ja avoimesti – ja jossa ihmisten mielipiteillä on vaikutusta
  • tekemätöntä työtä Jyväskylässä – jatkuvasti uusia, kiinnostavia projekteja.

Vastaa tähän työpaikkailmoitukseen visuaalisesti vakuuttavalla, lukijalähtöisellä ja eri päätelaitteilla avautuvalla hakemuksella.

Tule mukaan!

Lisätietoja avoimista työpaikoista voit kysellä Lauri Miettiseltä, puhelimitse 050 411 9241 tai sähköpostilla, osoitteessa lauri.miettinen@fulmore.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi työnäytteiden ja palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekry@fulmore.fi viimeistään 30.6.2018 mennessä. Nopeus on valttia, sillä aloitamme rekrytointiprosessin välittömästi ensimmäisten hakemusten saavuttua.