[Päättynyt] Haussa digimarkkinoinnin osaajia

Markkinointi­blogi

Fulmore toimii kolmen osaamisalan keskipisteessä tehden kaivattua kapasiteettia kasvuun markkinoinnin kehittämisoperaatioiden, kasvukonsultoinnin ja kasvurahoituksen osa-alueilla. Olemme erikoistuneet asiakkaidemme markkina-aseman vahvistamiseen nykyaikaisen markkinointiviestinnän keinoin. Olemme vahvasti kasvun polulla. Tarjoilemme kasvua asiakkaillemme, kasvua ahmivat työntekijämme ja näin kasvu heijastuu yritykseemme. Innostuimme – innostutko sinä?

Tämä kaikki kasvu tarkoittaa sitä, että tarvitsemme lisää osaavia ammattilaisia taloon. Tällä kertaa se tarkoittaa digimarkkinoinnin ammattilaista, joiden eritysosaamista ovat SEO ja SEM.

Sitten muutama asia sinusta:

Olet etsimämme henkilö, jos olet työskennellyt näppäimistön ääressä muutenkin kuin koulussa. Ystäviäsi ovat Google AdWords hakusanamainonta ja -displaymainonta sekä YouTube-mainonta. Laajempaan kaveripiiriisi kuuluvat Facebook- ja LinkedIn-mainonta sekä Tag Manager. Olet vähintään heippatuttu Visual Website Optimizerin kanssa ja hakukoneoptimointi on hanskassa. Muitakin kavereita saat kantaa taloon mukanasi, esimerkiksi tietotaito ohjelmallisesta ostamisesta. Firman puolesta tulee reilu parikymmentä loistavaa markkinoinnin huippuosaajaa – ja lisää palkataan koko ajan. On myös tärkeä muistaa etsiä koko ajan uusia kavereita, eli toivomme sinunkin haluavan jatkuvasti kehittyä digimarkkinoinnin parissa.

Jos pakkaat jo laukkuasi, kerromme vielä, että me haluamme ostaa 8 tuntia aikaasi viitenä päivänä viikossa.

Rahallisen korvauksen lisäksi tarjoamme:

  • tiimin tuen työsi onnistumiseen
  • mahdollisuuden kehittää itseäsi ja kasvattaa osaamistasi
  • hyvät edut rahapalkan lisäksi
  • uusimmat mahdolliset kilkkeet
  • rennon työyhteisön, jossa tehdystä työstä palkitaan ja onnistumisia juhlitaan
  • kehittyvän toimiston, jossa asioista puhutaan suoraan ja avoimesti – ja jossa ihmisten mielipiteillä on vaikutusta
  • tekemätöntä työtä Jyväskylässä – jatkuvasti uusia, kiinnostavia projekteja.

Vastaa tähän työpaikkailmoitukseen hakukoneystävällisellä, lukijalähtöisellä ja eri päätelaitteilla avautuvalla hakemuksella.

Jos olet muuttamassa Jyvässeudulle muualta, autamme mielellämme asunnon etsimisessä ja uuden elämän perustamisessa kaupunkiin. Soita, niin jutellaan yksityiskohdista lisää.

Tule mukaan!

Lisätietoja avoimista työpaikoista voit kysellä Samuli Korpiselta, puhelimitse 050 511 5343 tai sähköpostilla, osoitteessa samuli.korpinen@fulmore.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi työnäytteiden ja palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekry@fulmore.fi.