[Päättynyt] Rekry: Haemme rahoituskonsulttia

Markkinointi­blogi

Haluatko auttaa suomalaisia pk-yrityksiä kasvamaan, kehittymään ja kansainvälistymään? Nautitko haasteista, haluatko kehittyä asiantuntijana monipuoliseksi huippuammattilaiseksi?

Jos haluat hyödyntää osaamistasi erittäin mielenkiintoisissa tehtävissä asiakkaitamme auttaen, sinulla on erinomaiset mahdollisuudet päästä Teijan ja Jussin työkaveriksi ja olla Fulmore Oy:n seuraava

Rahoituskonsultti

Tarjoamme sinulle haastavia ja monipuolisia projekteja. Rahoituskonsulttina olet avainroolissa selvittäen asiakkaidemme kehittämishankkeiden rahoitusmahdollisuudet julkisen tukirahoituksen osalta, tuottaen konkreettiset rahoitushakemukset sekä ennen kaikkea varmistaen projektien läpiviennit siten, että asiakkaamme, rahoittajatahot ja rahoitustiimimme ovat ylpeitä lopputuloksesta.

Olemme asettaneet tehtävän riman korkealle: saamme jatkuvasti positiivista palautetta aikaansaannoksistamme, niin asiakkailtamme kuin rahoitustahoiltakin. Myös numerot kertovat onnistumisistamme: satoja ja taas satoja rahoitushakemuksia, ja rahoitushakemusten läpimenoaste on yli 95%. Vähempään emme aio tyytyä jatkossakaan.

Menestyksekkääseen toimimiseen rahoituskonsulttina vaadittavia seikkoja:

 • Koska tehtäväkenttäsi on laaja ja monipuolinen, kyky kokonaisuuksien hallintaan sekä taito projektijohtamiseen on ensiarvoisen tärkeää.
 • Vaikka toimimme tiimissä, jokainen vastaa viime kädessä omasta työstään ja sen tuloksista; siksi sinulta vaaditaan säntillistä asennetta ja kykyä johtaa itseäsi.
 • Suomen lisäksi puhut sujuvasti liiketoimintaa ja rahoitusta sekä ymmärrät, miksi kieli on eri paikoissa erilaista. Työn luonteen vuoksi kirjallisen ulosantisi tulee olla erinomaista. Eduksi katsotaan myös englannin kielen vahva kirjallinen ja suullinen hallinta.
 • Omaksut nopeasti uusia asioita, samalla kun kykenet tuottamaan selkeitä ja johdonmukaisia toimenpiteitä.
 • Vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitosi ovat tehtävän edellyttämällä tasolla. Olet asiakaspalveluhenkinen, tulet hyvin juttuun erilaisten ihmisten kanssa ja verkostoidut
 • Olet tavoitehakuinen, ja vastaat omasta asiakashankinnastasi, yhdessä tuloksekkaan markkinointimme ja osaavan rahoitustiimimme kanssa. Teet mielelläsi myös henkilökohtaista myyntityötä.
 • Nautit työyhteisöstä ja tiimistä, jossa roolisi on itsenäinen, muttei koskaan yksinäinen.
 • Eduksesi katsotaan myös aiempi kokemus hankemaailmasta, julkisen tukirahoituskentän tuntemus ja/tai vahva liiketoimintaosaaminen (esim. oman yrittäjäkokemuksen kautta).

Mikä sinua odottaa Fulmorella?

 • Työ, jolla oikeasti on merkitystä. Merkitystä sinulle itsellesi, työyhteisöllesi ja asiakkaillemme.
 • Erinomainen perehdytys työhön sekä tuki työsi onnistumiseen.
 • Iso kasa mielenkiintoisia asiakaskohtaamisia sekä mahdollisuus vaikuttaa suomalaisen elinkeinoelämän kehittymiseen.
 • Sopivan rento työyhteisö, jossa tehdystä työstä palkitaan ja onnistumisia juhlitaan
 • Mahdollisuus kehittää itseäsi ja kasvattaa osaamistasi.
 • Erinomaisen mukavat työkaverit sekä virkeä ja aktiivinen työyhteisö niin työssä kuin vapaa-ajalla.
 • Työpaikka jossa asioista puhutaan avoimesti – ja jossa ihmisten mielipiteillä on vaikutusta.
 • Erittäin kattavat työterveyspalvelut sekä muut edut rahapalkan lisäksi.

Työpaikka sijaitsee Jyväskylässä. Jos olet muuttamassa muualta, autamme mielellämme asunnon etsimisessä ja uuden elämän perustamisessa Jyväskylään.

Ja nyt kun pääsit tänne asti, uskomme, että olet oikeasti kiinnostunut tästä mielenkiintoisesta uramahdollisuudesta. Siispä tuumasta toimeen ja hakemusta tulille.

Pyrimme saamaan koko rekrytointiprosessin valmiiksi ennen kesälomakautta, joten aloitamme hakuprosessin heti ensimmäisten hakemusten saavuttua. Lähetä siis hakemuksesi palkkatoiveineen pikapuoliin, kuitenkin viimeistään 11.6. mennessä osoitteella kari.heinonen@fulmore.fi, otsikkokenttä maininnalla ”Rahoituskonsultti.

Lisätietoja antaa tj Kari Heinonen, p. 045 160 5177. Parhaimmat vastaukset kysymyksiisi saat kuitenkin tulevilta kollegoiltasi Teijalta, puh. 0400 231 951 ja Jussilta, puh. 050 341 2524. Ja jos käy niin, että olemme asiakkailla tai muutoin tavoittamattomissa, niin jätä viesti - soittelemme sinulle takaisin.

Fulmore vahvistaa asiakkaidensa markkina-asemaa

Fulmore on asiantuntijaorganisaatio, jossa olemme erikoistuneet asiakkaidemme markkina-aseman vahvistamiseen nykyaikaisen markkinoinnin, konsultoinnin ja rahoituspalveluiden keinoin.

Myös oman markkina-asemamme vahvistaminen on osa jokapäiväistä työtämme. Olemme kasvaneet yrityksen koko yhdeksänvuotisen historian ajan, ja koko ajan kannattavasti. Kasvu-uralle olemme piirtäneet myös tulevaisuutemme. Kasvumme tarjoaa erittäin mielenkiintoisia kehittymismahdollisuuksia ja uramahdollisuuksia työntekijöillemme.

Fulmore Oy on osa Hanki Development -konsernia. Hanki Development kehittää omistusyrityksiään pitkäjänteisesti, tarjoten samalla myös mahdollisuuksia monipuolisiin urapolkuihin omistamissaan yrityksissä.