Kurkistus Tähdet töissä -ohjelman kulisseihin

Markkinointi­blogi

Fulmoren arkea voi ensi syksynä seurata uudesta tosi-tv-sarjasta Tähdet töissä. Jakso kuvattiin tällä viikolla. Arvaatteko, kuka julkkis yrityksessämme vieraili?

Uutta suuntaa ex-tähden uralle

Fulmorella on eletty jänniä hetkiä, kun pääsimme mukaan amerikkalaisen ohjelmaformaatin Stars in Wars suomalaiseen versioon Tähdet töissä.

Ohjelma kertoo uransa jo lopettaneista eri alojen valovoimaisimmista tähdistä, jotka tutustuvat eri toimialoihin hakien itselleen ja uralleen uutta suuntaa. Fulmorelle tähtitutustujaksi saatiin monille suomalaisille tuttu “Timo”, jonka oikeaa nimeä emme ihan vielä voi paljastaa.

Timo sekä mukana kulkeva kuvausryhmä ovat piristäneet arkeamme koko maaliskuun viimeisen viikon ajan. Jo heti viikon alussa Timo oli erittäin vaikuttunut siitä, kuinka monipuolista nykyaikaisen liiketoiminnan kehittämis- ja markkinointialan palveluyrityksen yhteistyö asiakkaiden kanssa on.

Timppa touhukkaasti mukana Fulmoren viikossa

Timppa jalkautui viikon aikana mukaan päivittäiseen tekemiseen ja olikin innolla mukana arjessamme. Heti alkuun Timppa oli mukana uuden asiakkaan trbo-startissa yhdessä kehityspäällikkö-Pasin ja konsultti-Jussin kanssa. Hän oli ihailtavan innokas ja täynnä ideoita, mutta olisi kieltämättä saanut välillä olla hiljaakin.

Timppa myös osallistui erään luontaistuoteyrityksen etikettien suunnitteluun. Tässä kohtaa Timpalle ei uskallettu antaa väriliituja omiin käsiin. Hän toimi myös Erkin apumiehenä asiakaskäynneillä. Auton rattiin pääseminen olisi kovasti houkuttanut Timppaa, mutta pettymyksekseen hän joutui tyytymään kartanlukijan paikkaan.

Lisäksi Timppa osallistui asiakkaalle tehtävään rahoituskartoitukseen Teijan kanssa ja oli viikon kuluessa monessa muussakin mukana, tyylinsä mukaisesti aktiivisena joka paikan höylänä. Kahvia Timppa ei kuitenkaan suostunut meille keittämään.

Kuka piileksii peitenimen takana?

Timpan ajatukset kuluneesta viikosta olivat erittäin myönteiset, ja varovaisesti Timppa kyselikin mahdollisuutta päästä fulmorelaiseksi fulmorelaisten joukkoon. Avoimista työpaikoistamme ei juuri nyt löytynyt Timpan ydinosaamista vastaavaa hommaa, joten jouduimme jättämään asian vielä hautumaan.

Keksipä Timo oivan mainoslauseenkin tavoitteensa tukemiseksi: “Tö viik voos hard pat Fulmore trbo is kreit!”

Kuka tämä Timo todellisuudessa on ja mitä sitten tapahtui? Sen sekä paljon muuta vauhtia ja vaarallisia tilanteita näette ensi syksynä esitettävässä jaksossa. Odottelemme jo innolla!

Sitä ennen annamme kuitenkin teille lukijoille mahdollisuuden osallistua kuumana käyviin arvailuihin “Timon” henkilöllisyydestä. Jos haluat arvata tai tiedät, kuka Timo on, lähetä henkilön nimi osoitteeseen tahdettoissa@fulmore.fi.

Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken ämpärillisen Kinder-pääsiäismunia!