Fulmoren liiketoiminta on myyty 1.4.2019 yhtiön operatiiviselle johdolle

Fulmoren liiketoiminta on myyty 1.4.2019 yhtiön operatiiviselle johdolle

Markkinointi­blogi

Fulmore Oy:n liiketoiminta on myyty 1.4.2019 päivätyllä kaupalla Fulmore Next Gen Oy:lle. Uuden omistajan taustalta löytyvät Fulmoren liiketoiminnan johdosta tutut naamat Jukka Koski-Lammi, Teemu Valkonen ja Jussi Junikka.

Nopea tiivistelmä muutoksista:

  • Uusi nimi ja y-tunnus (Fulmore Next Gen Oy, 2991386-6)
  • Sopimukset ja toiminnan perusstrategia säilyvät ennallaan
  • Omistus siirtyy täysin Fulmoren johdolle.

Uskomme, että saamme kehitettyä liiketoimintaa vauhdikkaammin strategiamme mukaan eteenpäin, kun omistajilla on kasvot, jotka näkyvät vahvasti yhtiön arjessa. Samat naamat vastaavat viime kädessä myös toiminnan laadusta ja asiakkaiden tuloksista.

Uskallamme luvata, että Fulmore on iskukykyisempi kuin koskaan kehittämään liiketoimintaanne ja rakentamaan teille kasvua markkinoinnin kautta.

Fulmore + On-Time Research Solutions Oy – vauhtia teknologiseen kehitykseen

Sama kokoonpano on hankkinut merkittävän omistuksen myös toisesta yhtiöstä, helppokäyttöistä omnichannel-alustaa kehittävästä On-Time Research Solutions Oy:stä. Alustan kautta voidaan yhdistellä esimerkiksi puhelurobotiikkaa, tekstiviestejä ja perinteisempiä markkinointikanavia saumattomaksi kokonaisuudeksi. Järjestelyn kautta Fulmore saa jatkossa käyttöönsä teknologiaa, joka mahdollistaa entistä tehokkaamman markkinoinnin automaatio- ja viestintäratkaisuiden kehittämisen. Tästä kerromme varmasti lisää tulevaisuudessa…

Yhteistyöterveisin

Jukka Koski-Lammi, toimitusjohtaja, osakas
puh. +358 45 175 8992, jukka.koski-lammi@fulmore.fi

Teemu Valkonen, hallituksen puheenjohtaja, osakas
puh. +358 44 058 4330, teemu.valkonen@fulmore.fi

Jussi Junikka, strategi, osakas
puh. +358 44 306 8358, jussi.junikka@fulmore.fi