Rekry: Markkinointitoimisto etsii monipuolista web-kehittäjää

Markkinointi­blogi

Etsimme joukkomme vahvistukseksi asiakaslähtöistä web-kehittäjää. Haussa on osaaja, jolta taipuu erityisesti frontend myös vaativiin WordPress-verkkosivustoihin ja verkkokauppoihin, markkinoinnin automaatiojärjestelmien käyttöönotot, järjestelmäintegraatiot (REST API) sekä selkokielinen keskustelu asiakkaidemme kanssa. Etsimämme henkilö innostuu, kun hän pääsee liittämään edellä mainitut asiat saumattomasti asiakkaillemme tuotettaviin tuloksiin.

Mitä haluamme?

Varmista, että tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta. Näin tehtyäsi olet valmis lähettämään hakemuksesi.

Web-kehittäjänä työskentelet tuotantotiimissä, jossa on osaamista myös graafisesta suunnittelusta, sisällöntuotannosta ja digimainonnasta. Lisäksi tiimilläsi on tukenaan vahva liiketoiminta- ja markkinoinnin suunnitteluosaaminen. Tiimisi keskeisin tehtävä on lunastaa asiakaslupauksemme vastuullaan olevien asiakkuuksien osalta.

Toimit tiimisi Web-kehittäjänä ja tyypillisiä työtehtäviäsi ovat esimerkiksi

 • verkkosivustojen ja verkkokauppojen toteutus ja kehittäminen
 • kampanja- ja laskeutumissivujen rakentaminen ja optimointi
 • myynnin ja markkinoinnin automaatiojärjestelmien käyttöönotot ja järjestelmien välisten integraatioiden rakentaminen
 • palvelinpuolen asioista keskustelu yhdessä web hosting -kumppanimme kanssa
 • teknologisen näkökulman tuominen tiimisi työskentelyyn ja projekteihin
 • vahva osallistuminen Fulmoren omien ja asiakkailleen tarjoamien web-palveluiden kehittämiseen.

Edellytämme sinulta useamman vuoden työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä markkinointi-/mainostoimistoympäristössä ja osaamista ainakin joistakin käyttämistämme työkaluista ja tekniikoista:

WordPress, WooCommerce, JavaScript, CSS, HTML, PHP, MySQL, REST API, Git, Composer, npm, DevOps, Active Campaign, Leadpages, Google Analytics, Google Tag Manager ja Google Data Studio.

Teknisen osaamisen lisäksi ymmärrät käyttökokemuksen merkityksen osana digitaalista asiakaskokemusta ja osaat esittää luovia ratkaisuja verkkosivustojen ja -kauppojen tulosten parantamiseksi.

Omaan poteroosi et pääse käpertymään, vaan sinulta odotetaan vahvaa panosta asiakkaalle tuotettavan ratkaisun toteuttamiseen ja mitattavien tuloksien tekemiseen. Työsi edellyttääkin osaamista ja ennen kaikkea halua omaa tehtävänimikettäsi laajempaan näkökulmaan. Avainsanoiksi nousevat tässä yhteydessä asiakasymmärrys ja -lähtöisyys, tulossidonnaisuus sekä kehityshakuisuus. Vahvat tiimipelaajan taidot ovat perusedellytys työssäsi menestymiselle.

Odotuksemme ovat siinä määrin kattavia, että haemme ehdottomasti vakituista, kokopäiväistä tekijää.

Rahallisen korvauksen lisäksi tarjoamme

 • tiimin ympärillesi sekä tiimisi varauksettoman tuen työsi onnistumiseen
 • mahdollisuuden kehittää itseäsi ja kasvattaa osaamistasi
 • hyvät edut rahapalkan lisäksi
 • ajanmukaiset työkalut
 • rennon työyhteisön, jossa työskennellään ammattimaisesti, tehdystä työstä palkitaan ja onnistumisia juhlitaan
 • kehittyvän ja suoraselkäisen toimiston, jossa asioista puhutaan suoraan ja avoimesti – ja jossa ihmisten mielipiteillä on vaikutusta
 • sopivassa suhteessa pitkäjänteistä kehittämistyötä sekä jatkuvasti käynnistyviä uusia, kiinnostavia projekteja
 • mahdollisuuden pääasiallisen työpisteesi sijainnille Jyväskylässä tai Helsingissä.

Askelmerkit elämäsi parhaaseen ratkaisuun

Vastaa tähän työpaikkailmoitukseen avoimella hakemuksella. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi. Mikäli koet vahvistavasi hakemustasi liittämällä siihen osaamistasi esille tuovia materiaaleja (portfolio, internetsivut, GitHub-linkit yms.), tee se ihmeessä. Hakemuksesi pitää olla perillä viimeistään sunnuntain 31.3.2019 kuluessa. Toimi kuitenkin nopeasti – olemme innokkaita etenemään välittömästi ensimmäisten hakemusten saavuttua.

Lataa hakemukseesi liittyvät dokumentit alla olevasta linkista. Lähetä samalla hakemuksesi saatteeksi lyhyt myyntipuhe itsestäsi sähköpostiosoitteeseen jukka.koski-lammi@fulmore.fi.

» Lataa hakemustiedostot

Lisätietoja työpaikasta antaa Erkka Kinnunen puhelimitse 044 599 3406 tai sähköpostilla osoitteessa erkka.kinnunen@fulmore.fi. Erkka on tavoitettavissa asiaan liittyen arkisin klo 9-15. Ei kannata huolestua, jos Erkka ei pääse vastaamaan välittömästi – hän on varmasti yhteydessä suuntaasi.

Fulmore kasvaa ja luo kasvua

Fulmore on liiketoimintalähtöinen markkinointitoimisto. Teemme arjessamme markkinointiviestintää, joka tukee asiakkaidemme liiketoimintastrategian toteutumista. Liiketoimintalähtöinen toimintamallimme yhdistää toimenpiteiden suunnittelun, toteutuksen sekä seurannan, asiakkaan liiketoiminnan konsultoinnin sekä kokonaisuuden johtamisen kasvuun tähtääväksi paketiksi. Tuloksiamme tarkastelemme perinteisten markkinoinnin tehokkuuslukujen lisäksi asiakkaamme tuloslaskelman ja taseen kautta. Näin seuranta on selkeää ja läpinäkyvää – ja kun kasvu näkyy tuloksen ja taseen kautta, asiakkaan investointi meihin on helppo todeta tuottavaksi.

Myös oman liiketoimintamme kehittäminen ja markkina-asemamme vahvistaminen kuuluvat arkeemme. Yritys on ollut suunnitelmallisesti kasvu-uralla koko sen yli kymmenvuotisen historian ajan. Emme ole ajatelleet pysähtyä jatkossakaan. Tulevaisuuden näkymämme tarjoavat erittäin mielenkiintoisia kehittymis- ja uramahdollisuuksia työntekijöillemme.

Tervetuloa mukaan!