Kesä tuo muutoksia Fulmorelle

Kesä tuo muutoksia Fulmorelle

Tietopankki

Lomakausi on selkeästi alkanut. Sähköpostiin paukkuu lomavastaajia, jäätelökioski houkuttelee enemmän kuin neukkari ja palaveriagendan korvaa kauppalista juhannukseksi. On aika nauttia muutama päivä rennosti kesästä, mutta kesä tuo myös muutoksia Fulmorelle.

Fulmoren toimistot ovat juhannusaaton suljettuna

Emme ole huomenna toimistolla, vaan vietämme keskikesän juhlaa grillaten, olutta maistellen ja auringosta nautiskellen – sikäli, kun ukkosmyrskyt eivät ihan pilaa keliä.

Lomakauden ajan palvelemme muutenkin luonnollisesti hieman vajaalla kokoonpanolla, mutta suurempia säätöjä palveluihin ei pitäisi aiheutua. Huomaathan kuitenkin, että jos tuttu yhteyshenkilönne on lomalla, toimistomme väen saat kiinni numerosta 045 341 6500 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@fulmore.fi.

Jyväskylän toimisto muuttaa ensi viikolla

Kesän ajan suurin muutos liittyy tiloihimme. Jyväskylän toimistomme muuttaa ensi viikon keskiviikkona Kivääritehtaalle. Muutamme ensin heinäkuun ajaksi väistötiloihin, joista pääsemme elokuun alkupäivinä uuteen kotiimme.

Muitakin muutoksia tulossa syksyllä

Omistajanvaihdoksesta alkanut vauhdikas kehitysjakso alkaa myös näkyä arjessa. Palvelut kehittyvät, osaamista syvennetään ja roolituksia säädetään. Syksystä eteenpäin kehitystyömme alkaa näkyä myös voimakkaammin ulos päin, mutta pidämme vielä reilun kuukauden verran asiat omana tietonamme.

Tulossa on jotain uutta tuotteisiimme, omaan markkinointiimme ja vähän muutakin... Niin ja tuparit tietysti! Mutta näistä kaikista lisää tuonnempana. Nyt on aika keskittyä olennaiseen ja miettiä vaikka, millainen viini sopisikaan parhaiten omaan menuun.